top of page

PARTICULIER

Veel particulieren proberen eerst zelf hun problemen met ongedierte op te lossen. In een beginfase kan het zijn dat het probleem nog in de kiem gesmoord kan worden. Maar gebruik je de verkeerde producten, plaats je de lokazen op de verkeerde plaats of onderschat je het probleem, dan kan het snel uit de hand lopen en zit je binnen de kortste keren met een plaag. Denk maar aan ongedierte als muizen, ratten, vliegen, kakerlakken, vlooien, mieren, wespen, muggen, zilvervisjes, voorraadinsecten, kruipende insecten, textielaantasters, marters,… 

Determinatie

Zoeken om welk beestje het gaat. Dit is nodig om het probleem aan te pakken.

Preventie, wering

Tips & tricks: hoe kan de klant voorkomen dat het in de toekomst opnieuw een probleem wordt.

Bestrijding

Bestrijding van het ongedierte. We respecteren bij de bestrijding de veiligheid van de mens, het huisdier en ook de natuur.

Wij werken hier met een behandelingsovereenkomst. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken op voorhand worden gemaakt met de klant. Deze afspraken houden het volgende in: het aantal behandelingen die nodig zijn om het probleem op te lossen, de waarborg en de prijs.

PeCo d (2).jpg

BEDRIJVEN, HORECA, KMO ’S

Wij werken altijd volgens IPM (Integrated Pest Management):

Onderzoek

Welk ongedierte kan er in je bedrijf terecht komen? Waar zou je last van kunnen krijgen?

Detecteren

Als er toch op de één of andere manier ongedierte is binnen gekomen: hoe kunnen we zo snel mogelijk detecteren of opmerken dat er ongedierte aanwezig is.

Preventie

Hoe houden we het ongedierte buiten? Hoe kunnen we het voorkomen?

Bestrijden

Hoe lossen we dit op, hoe bestrijden we dit met respect voor mens, dier en milieu.

Wij werken hier met een onderhoudscontract waarin we duidelijke afspraken vastleggen. Binnen een afgesproken periode komen wij op regelmatige basis langs en voeren controles uit op de aanwezigheid van ongedierte.

 

Om dit te registreren maken wij gebruik van de Pest Control Map. Deze map toont aan dat er op regelmatige basis preventief gecontroleerd wordt. Na elke controle worden er uitgebreide verslagen gemaakt. In de Pest Control Map zit eveneens een plattegrond met de locatie van de lokazen en de veiligheidsfiches van de gebruikte producten. Deze zorgen voor nog meer duidelijkheid en veiligheid.

PeCo e (3).jpg
Bedrijven, horeca, KMO ’s
bottom of page